Ja...ik wil!

Trouwen in de kas en de tuinen van het Hoogh Huys

Het Hoogh Huys is een officiële trouwlocatie in de gemeente Beuningen, nabij Nijmegen. Er komt dus een ambtenaar met plezier en zonder rompslomp voor jullie naar het Hoogh Huys.

We verzorgen persoonlijke, intieme bruiloften in een ontspannen sfeer en heerlijk buiten in de tuinen, met ceremonies onder onze unieke grote pergola van blauwe regen of in het gras voor het rozenprieel.

Mocht het weer tegenvallen dan is dat geen straf, want ook onze prachtige kas en het monumentale achterhuis staan tot jullie beschikking. Het leuke is dus dat de ceremonie, de taart, de borrel en het diner op wisselende plekken op de locatie kunnen plaatsvinden.

En nog een bijkomend voordeel, op onze locatie zijn de mooiste plekjes te vinden, dus het maken van een mooie bruidsreportage kan gewoon tijdens jullie bruiloft.

En dan nog ons bruidsarragement, heerlijk overnachten in onze bruidssuite, exclusief voor onze HooghHuyselijke bruidsparen! En wellicht de volgende dag nog een after wedding brunch met een gezelschap?

Ons trouwseizoen loopt van mei tot en met september! Gezelschappen zijn altijd exclusief te gast op het Hoogh Huys.
Wij ontvangen gezelschappen tot ongeveer 65 personen en de locatie is beschikbaar tot 22.00 uur. 

Weddingplanning en styling

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen, wat spannend. De eerste stap, het aanzoek en het volmondig “ja” is gezet, maar dan …. Er komt ineens veel op jullie af, want hoe geef je de ‘mooiste dag” van je leven vorm en waar moet je allemaal aan denken.

Geen zorgen! Vallen jullie voor de landelijke, Frans-romantische sfeer op het Hoogh Huys, dan gaan we samen zitten om jullie wensen te bespreken en komen we tot een draaiboek voor de invulling van jullie droomdag.

Denk aan een gardenwedding, festivalwedding, barnwedding of gewoon een combinatie.

Vervolgens neemt Femmigje Kortekaas, weddingplanner en stylist op het Hoogh Huys, met liefde de organisatie en styling van de trouwdag over, zodat jullie in alle rust kunnen genieten van alles wat komen gaat.

Natuurlijk hebben we tussendoor contact en komen jullie ook kort voor jullie trouwdag nog een keer langs met ceremoniemeester en bijvoorbeeld jullie fotograaf. Dan weet iedereen waar hij aan toe is op de dag zelf.

Op het Hoogh Huys komen dromen uit ….

Huwelijksnacht in onze bruidssuite

Natuurlijk blijven jullie na je bruiloft lekker slapen in de bruidssuite van het Hoogh Huys. Hoe fijn is het om na een prachtige dag nog even heerlijk in de verwen sfeer te blijven. Voetjes omhoog en nog even op elkaar proosten terwijl jullie de dag nog eens in alle rust de revue laten passeren.

De volgende ochtend staat er dan een romantisch ontbijt voor jullie tweetjes klaar op een plek naar keuze in de tuin of in de kas.

Ook overdag kunnen jullie al gebruik maken van jullie kamer. Dus wil je tussendoor even een momentje rust of even opfrissen, dan kan dat. 

Willen jullie al de nacht tevoren overnachten, eventueel ieder in een eigen kamer? ook dat kan. De volgende dag kunnen jullie dan de visagiste, kapster en fotograaf op het Hoogh Huys ontvangen.

Maak gerust een afspraak voor een locatie bezoek en vertel ons jullie wensen, wij denken graag met je mee om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken!

Meer informatie en foto’s van de B&B kamers

Cateraars met klasse

Bij het Hoogh Huys werken we samen met door ons geselecteerde cateraars uit de omgeving. Zij snappen in welke sfeer we werken en voldoen aan de kwaliteitseisen die wij stellen aan goed en eerlijk eten.

Onze cateraars zijn creatief en flexibel en denken graag met jullie mee. Daarnaast kennen ze de weg op het Hoogh Huys en hebben ze hele fijne medewerkers.

Op het Hoogh Huys is veel mogelijk

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn
om je bruiloft op het Hoogh Huys te vieren?

Neem gerust contact met ons op
dat kan via de mail of telefonisch.

Voor een locatie bezoek ook graag even
een afspraak maken.

Wij denken graag met je mee!

Telefoon: 31(0)6 51 70 51 87
E-mail: info@hooghhuys.nl

HooghHuyselijke groet,
Femmigje Kortekaas

 

 

Het Hoogh Huys is een geweldig mooie trouwlocatie met ongedwongen Franse sfeer en romantiek! Femmigje heeft samen met de dames van TOUT. ervoor gezorgd dat het voor ons een onvergetelijke dag is geworden!

Marije Hendriks-Aalbers

Alles was gewoon top !! We hebben een fantastische dag gehad en hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. De eigenaar en de cateraar hebben er alles aan gedaan om er voor ons een onvergetelijke dag van te maken. We hadden een mooi weer en een minder mooi weer scenario, de locatie leent zich echt perfect voor een allerlaatste al dan niet gewenste switch als gevolg van een weersverandering. Gelukkig voor ons was het een stralende dag.
De overnachting (bruidssuite) in de B&B was ook heerlijk en perfect verzorgd en na een heerlijk ontbijt in de orangerie zijn we zeer voldaan huiswaarts gekeerd.
Femmigje, bedankt voor alle goede zorgen.

Lucy & Jan

Wat hebben wij een prachtige trouwdag gehad op jullie Hoogh Huys! Intens genoten van het warme onthaal, mooie aankleding en B&B. Het afterwedding ontbijt was ook zeer geslaagd! Dank voor alles!

Dave & Saskia