B&B Het Hoogh Huys
Vorstelijk overnachten!

Vorstelijk overnachten in B&B Het Hoogh Huys

Als gast in onze B&B maak je even deel uit van de wereld die Hoogh Huys heet.

Dat is overnachten in een van onze twee heerlijke, grote kamers; De Heerenkamer of de Meidenkamer. Beiden hebben een goed bed en een fijne badkamer en suite. De B&B heeft een eigen opgang via het historische achterhuis, een lekker lichte gastenwoonkamer met verse bloemen, stapels tijdschriften en een kitchenette waar ten alle tijden koffie en thee beschikbaar zijn. Op zich allemaal al reden genoeg om voor het Hoogh Huys te kiezen, maar er is zoveel meer…..

Onze gasten zijn van harte uitgenodigd om te struinen door het historische achterhuis vol gekke brocante en industriële voorwerpen, waar je ogen te kort komt.

 

En om neer te strijken op de mooiste plekjes in onze tuin onder pergola’s of prieel-en en te genieten van rust en ruimte.

Maar het allerfijnste moment van de dag is waarschijnlijk het ontbijt met eigen en lokale producten en door mij Femmigje, geserveerd op een plek naar keuze. Bijvoorbeeld in onze grote gerestaureerde kas, waar je vertoeft tussen eigen geteelde groenten, geurige kruiden en weelderig bloeiende planten en uitkijkt over de scharrelende kippen en geiten. Weldadige rust! De munt vers geplukt en tomaatjes zo van de plant op je bord.

Als je je dan geen “God in Frankrijk voelt!”

De Heerenkamer

Heerlijk grote, statige en lichte kamer voorzien van alle comfort en met een prachtig hoogglans geschilderd balkenplafond. Vanwege de andere uitstraling van deze kamer ook een andere inrichting. Een kamer op stand met heerlijke fauteuils, een echte Heerenkamer dus. In deze kamer ook veel kunst van Huub en Adelheid Kortekaas, waaronder de polyester stoel “Engelhart”.

De Oppervlakte van de kamer is 45m2. En het Box spring bed meet 1.80m x 2.10m

Prijs €125 per Nacht

De Kamers

Omdat vertoeven op het Hoogh Huys meer is dan alleen overnachten, nemen we alleen boekingen aan met een minimum van 2 nachten. Dit omdat we merken dat we dan gasten krijgen die optimaal komen genieten. Boeken kan middels e-mail of telefonisch contact.

Beide kamers hebben een eigen badkamer en suite. WiFi en TV zijn in beide kamers aanwezig. Er zijn 2 goede fietsen te huur, vraag er gerust naar. Huisdieren ontvangen we helaas niet, omdat we zelf dieren hebben.

 

Kinderen zijn welkom, mits een gezelschap beide kamers boekt en daarmee de B&B voor zichzelf heeft.

De genoemde prijzen zijn inclusief welkomstdrankje, koffie en thee in de B&B en een heel fijn ontbijt. Bij de prijs is ook de toeristenbelasting van €1,75 pp/pn inbegrepen.

Inchecken in overleg, maar voor 21.00 uur en uitchecktijd is 11.00 uur

De Meidenkamer

De Meidenkamer is een ruime, gezellige kamer met de oude opleggers die de zadeldakconstructie ondersteunen nog in het zicht en voor lange mensen ook in de loop! Deze ruimte vormde vroeger het domein van het personeel en daarom noemen we haar “De Meidenkamer”.

De oppervlakte van de kamer is 35m2 en het Box spring bed meet 1.80m x 2.00m.

Prijs €115 per nacht.

Wat een prachtige locatie. Boerderij, kamer, tuin, orangerie en de gastvrijheid, allemaal geweldig. Heerlijke dagen gehad. Mooie omgeving om te fietsen tussen Waal en Maas en 'n fietstocht over de dijk naar Nijmegen is echt een aanrader.

Hans & Linda Busscher

Prachtige Bed & Breakfast! Wat een mooie locatie! Ontspannen in de oranjerie en de tuin! Geweldige accommodatie, heerlijk bed, alles is af! Je verblijft tussen allerlei kunst!

Het ontbijt is een feestje, een lust voor het oog en alles smaakt verrukkelijk!
Tot ziens!

Helga Maasbach-van Straaten

Voor het eerst van ons leven in een B&B. Het is ons zeer goed bevallen, alles perfect geregeld, mooie kamer met badkamer en een prachtige locatie met een zeer lieve gastvrouw.

Nogmaals hartelijk dank.

Gé & Cees