Trouwen in een kas
Ja... Ik wil!

Trouwen in de kas of tuin van het Hoogh Huys

Zoeken jullie iets anders, ongedwongen, echt persoonlijk, landelijk, Frans, puur, een droomplek waar je je direct thuis voelt, dan is het Hoogh Huys iets voor jullie. Van mei tot september verzorgen we een aantal bruiloften voor intieme gezelschappen (tot maximaal zo’n 55 personen) die exclusief te gast zijn in onze tuin, de kas, boomgaard en het historische achterhuis. We zijn een officiële trouwlocatie in de gemeente Beuningen nabij Nijmegen dus er komt een ambtenaar met plezier en zonder rompslomp naar het Hoogh Huys, zodat jullie de hele trouwdag op onze locatie kunnen vieren. Het bijzondere daarbij is dat verschillende momenten op de dag op verschillende plekken op de locatie kunnen plaatsvinden. Voor de ontvangst van de gasten, de ceremonie, taart, borrel en het diner zijn afhankelijk van het weer diverse scenario’s mogelijk.

Dus…..heerlijk de ceremonie buiten onder de pergola van blauwe regen, onder de platanenboom of toch in het achterhuis bij regen en later dineren aan lange tafels in onze romantische kas of juist buiten onder het groen. Borrelen met de blote voeten in het gras of rondom de BBQ. Het is aan jullie en de weergoden, maar vast staat dat jullie je in het buitenland wanen, even met jullie familie en vrienden ‘Frankrijk in Nederland’ beleven.

We besteden veel aandacht aan de styling van onze locatie en laten ons daarbij inspireren door jullie wensen middels gesprekken en een mood-board. Veel van de decoratie maken we zelf en ook verzorgen we voor iedere bruiloft zelf een feest aan (veld)bloemen.

 

Een nog bijkomend voordeel is dat op onze locatie de mooiste plekjes te vinden zijn, dus het maken van een mooie bruidsreportage kan gewoon tijdens of voorafgaand aan jullie bruiloft.

Op onze locatie houden we geen avondfeesten, bruiloftsgasten zijn welkom tot 22.00 uur. Het bruidspaar daarentegen hoeft nergens heen en verblijft in de bruidssuite van het Hoogh Huys.

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen, wat spannend. De eerste stap, het aanzoek en het volmondig “ja” is gezet, maar dan…. Er komt ineens veel op jullie af, want hoe geef je de ‘mooiste dag” van je leven vorm en waar moet je allemaal aan denken.
 

Geen zorgen! Vallen jullie voor de landelijke, botanische Frans-romantische sfeer op het Hoogh Huys, dan gaan we samen zitten om jullie wensen te bespreken en komen we tot een draaiboek voor de invulling van jullie bruiloft. Denk aan een bruiloft in boho sfeer, een festivalwedding, een buitenbruiloft of gewoon een mooie dag!
 

Vervolgens neemt Femmigje Kortekaas, met haar team met liefde de organisatie en styling van de trouwdag over, zodat jullie in alle rust kunnen genieten van alles wat komen gaat.

Bruidssuite voor de huwelijksnacht

Hoe fijn is het om na een prachtige dag nog even heerlijk in de verwen sfeer te blijven en exclusief in onze B&B te verblijven. Voetjes omhoog en nog even op elkaar proosten terwijl jullie de dag nog eens in alle rust de revue laten passeren.

De volgende ochtend staat er dan een romantisch ontbijt voor jullie tweetjes klaar op een plek naar keuze in de tuin of in de kas. Het fijne is dat jullie, het bruidspaar, ook al overdag gebruik kunnen maken van jullie kamer. Dus wil je tussendoor even een momentje rust of even opfrissen, dan kan dat.

 

Willen jullie al de nacht tevoren overnachten, eventueel ieder in een eigen kamer? ook dat kan. De volgende dag kunnen jullie dan de visagiste, kapster en fotograaf op het Hoogh Huys ontvangen.

Cateraars

Bij het Hoogh Huys werken we samen met door ons geselecteerde cateraars uit de omgeving. Zij snappen de idee van goed en eerlijk eten, van de meerwaarde van streekproducten en van vers. Biologisch eten behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Onze cateraars zijn creatief en flexibel en denken graag met jullie mee. Daarnaast kennen ze de weg op het Hoogh Huys en hebben hele fijne medewerkers en snappen in welke sfeer we werken.

Eigen catering is helaas niet mogelijk.

Wat hebben wij een prachtige trouwdag gehad op jullie Hoogh Huys! Intens genoten van het warme onthaal, mooie aankleding en B&B. Het afterwedding ontbijt was ook zeer geslaagd! Dank voor alles!

Dave & Saskia

Alles was gewoon top! We hebben een fantastische dag gehad en hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. De eigenaar en de cateraar hebben er alles aan gedaan om er voor ons een onvergetelijke dag van te maken. We hadden een mooi weer en een minder mooi weer scenario, de locatie leent zich echt perfect voor een allerlaatste al dan niet gewenste switch als gevolg van een weersverandering.

Femmigje, bedankt voor alle goede zorgen.

Lucy & Jan

Het Hoogh Huys is een geweldig mooie trouwlocatie met ongedwongen Franse sfeer en romantiek! Femmigje heeft samen met de dames van TOUT. ervoor gezorgd dat het voor ons een onvergetelijke dag is geworden!

Marije Hendriks-Aalbers